Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Zabálnivaló ajándék Anyák napjára

2014-03-23

Gyönyörű bőr, selymesen omló haj, és kifogástalan alak-igazán ennivalóan néz ki-de vajon belém mer-e Anyu harapni?

Nem, ez nem egy kannibalizmusról szóló cikk, csupán annyiról van szó,  hogy a Nagy-Britanniában március 30.-án ünnepelt Anyák napja egyik idei slágere a 3D-nyomtatóval előállíított csokiszobrocska. A világszerte 12 helyen (London, Leeds, Bristol, Birmingham, Manchester, Edinburgh, Dublin, Isztambul, Dubai, Jakarta, Kuwait, Hong Kong ) megtalálható luxus áruházlánc kezdte árusítani a díjnyertes Rococo Chocolates és az ugyancsak brit iMakr 3D-s nyomtató cég közös termékeit egy nyolcszögletű,  telefonfülkéhez hasonlító fülkében különböző kameraszögekből felvett felvételek alapján készítve.

99 fontért 6, 169 fontért 12 darab rólunk készült mini mellszobrot kapunk, 10 fontos felárért postán, díszdobozban, míg az, aki ennél is többre vágyik potom 1000 fontért 6 hüvelyk magas, teljesalakos magáról készült Oscar-szoborral lepheti meg mit sem sejtő édesanyját a jeles napon. ( Igaz, ehhez időben kell észbekapnunk, mert csupán a szilikon forma elkészítése 4 órát vesz igénybe, és a szobrocska kb. 10 nap alatt készül el.

A 3D-s csokidesign kimeríthetetlen tárházát kínálja a romantika szerelmesei számára - például az esküvői torták tetején immár hajszálpontos replikája állhat a boldog párnak, de készülhet ehető "selfie" Valentin-napra, és a "legcsokisabb" ünnepre, Húsvétra is.

 

Forrás:Daily Mail, Annabel  Cole, 2014.március 21.