Milyen masszőrt keres?

-

Ariadne

Budapest, XIII. kerület

+36203691919
Elérhető vagyok:

10-18

10-18

10-18

10-18

10-18

10-18

2017-es thai talp- és lábmasszázs végzettséggel rendelkezem, emellett a svéd- és sportmasszázst alkalmazom. Ajánlom a masszázsomat a sport / megerőltető ülő- vagy fizikai teljesítést igénylő munka előtti vagy utáni izomlazításra, fejfájás ellen, enyhe reumatikus fájdalmak ellen, izomgörcsökre, fáradtságűzésre, testfrissítésre, stresszoldásra, energetizálásra, a szellemi frissesség növelésére a mindennapokban. A testnek szüksége van arra, hogy a rohanó hétköznapjainkban felhalmozódott feszültséget feloldjuk benne.
 
Ha nem sportolsz aktívan, akkor a svédmasszázst és a lábmasszázst ajánlom. Sportolóknak a közepes erősségű sportmasszázst tudom javasolni. A higiénia adott, a környezet zavartalan. Parkolásra napközben mindig van lehetőség, rengeteg a parkolóhely. Tusolásra, hidratálásra minden esetben van lehetőség, az időtartamon kívül.
 
 
 
Thai talp- és lábmasszázs:
 
A lábmasszázs kérésre történhet fekvő helyzetben is. Alapesetben ülő helyzetben történik, halk zenével a kellemes, valóban nyugodt  közérzetért. A lábmasszázs maximális ideje 2 óra. A talptól térdig történő masszázs 45 perc / láb. Ugyanez a masszázs rövidített verzióban minimum negyedóra/ láb. Cseppet sem fájdalmas, de kérésre erősebb is lehet. Kókuszolajjal dolgozom, kézzel és tompa, kerekített végű, vastag fapálcikával. A tanfolyamot Budapesten végeztem női thai masszőr tanárral.
 
A reflexzónák masszázsa már az ősidők óta ismert. Kezelem a rexlexzónákat, viszont nem végzek reflexológiai diagnózist! Erre a célra reflexológust kell felkeresni! Fájdalomcsillapításra, egészségmegőrzésre, méregtelenítés elősegítésére, irodai ülőmunkát végzőknek kifejezetten ajánlom! A masszázs végül kiegészül egy váll-hát-nyak-fejmasszázzsal, ami a masszázs fontos része. A haj nem lesz olajos.
 
 
 
Svédmasszázs, sportmasszázs: 
 
A masszázs vízszintes helyzetben, illatos vagy illatmentes SPA professzionális masszázskrémmel, Mollis masszazskrémmel, csoki illatú masszázskrémmel, illatmentes kókuszolajjal, illatmentes babaolajjal, vagy narancsos-fahéjas yamuna olajjal történik. Minimum 30 perc, maximum 2 óra időtartamban. Egész testes masszázsról van szó, kézfejjel, ujjakkal, alkarral történik a masszázs, vastag tatamin.
 
 
 
Aroma masszázs, ayurvéda
 
Az ayurveda masszázsnál kifejezetten forró olajjal masszirozok teljes testet, amely olaj általában gyógynövény alapú, nem kifejezetten illatos. A masszázs finom svédhez hasonló mozdulatokból áll, kevésbé mély benyúlásokkal. A homlokra, arcra, fejre is kerül meleg olaj, a haj olajos lesz, hajmosásra, szárításra van lehetőség!
 
Az aromaterápiás masszázsnál különféle, általában vegyes- citrusos olajok, olivaolajas alapú keverékével dolgozom. Házilag keverem az olajokat. Általában 45 perces masszázst jelent.
 
!
A biztos az a telefonos egyeztetés! Érdemes pár órával, fél - 1 nappal előre időpontot foglalni. 
 
 
 
 
 
 
ŐKET IS NÉZZE MEG